10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Stormberg

Stormberg

Klær, sko og reiseeffekter

Plassering:1 etasje

Nettside:www.stormberg.no

Telefon:94 01 47 19

Stormberg er Norges største sports- og turtøyprodusent. Vårt mål er at naturen skal være tilgjengelig for alle -uansett. Vi ønsker å lage kvalitetsklær til en rimelig pris, tilpasset norske forhold. De alle fleste av oss skal ikke på ekspedisjon til Nordpolen, men en tur i bymarka eller gå til jobben. Det er det Stormberg ønsker å legge til rette for.

 

Når du handler klær hos Stormberg kan du være trygg på at våre plagg produseres på et vis som ikke belaster mennesker, dyr eller miljø. Vår drift er klimanøytral og vi jobber aktivt for etisk handel. I tillegg kan du jo smile hele veien hjem når du tenker på at 1% av alt du kjøper hos Stormberg går til samfunnsengasjement.

 

Visste du at…

• …alle Stormbergs plagg kan pantes? Når du rydder i garderoben eller barn vokser ut av klærne, så ta dem med til butikken og få pantelapp. Klærne blir sendt via Røde Kors til prosjekter i Øst-Europa.

• …alle kan søke Stormbergstipendet? Hvert år deles kr 220 000,- ut for at organisasjonen, fotballaget, firmaet, borettslag et eller klassen din skal kunne gjennomføre noen av samfunnsansvarsprosjektene dere gjerne vil gjennomføre.

• …25% av Stormbergs medarbeidere skal være rekruttert blant mennesker som har problemer med å komme inn i arbeidslivet, for eksempel ufaglærte, straffedømte og tidligere rusmisbrukere?