10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen

Hus og Hjem

Åpning_1080x1080px

Plassering:1 etasje

Nettside:http://no.flyingtiger.com/nb-no

Telefon:48 51 46 48

Om Flying Tiger Copenhagen

Halløj! 

Vi har endret navnet vårt fra Tiger/TGR til Flying Tiger Copenhagen i hele verden og samtidig gitt logoen vår en ny, sprek design. Men du kan ta det helt rolig. Inni oss er vi fremdeles den samme lekne tigeren. Butikkene våre er fremdeles fulle av finurlig dansk design og et stadig skiftende utvalg av morsomme og annerledes ting i egen design til overkommelige priser. Og som alltid gleder vi oss selvfølgelig til å se deg.

 

Vi vil gjerne inspirere deg

Vi er overbevist om at det er personlige relasjoner og nye erfaringer som gjør oss mennesker glade. Derfor gjør vi alltid vårt ytterste for at butikkene og produktene våre kan inspirere deg til å prøve noe nytt, være kreativ og få det enda morsommere sammen med familie og venner. Eller som grunnleggeren vår, Lennart Lajboschitz, sa det: ”Vi vil gjerne være en katalysator. Vi vil hjelpe deg med å leve ut verdiene dine, slik at du får det livet du aller helst vil ha.”

Ting du ikke visste fantes

I butikkene våre finner du ting du har bruk for, ting du har drømt om og ting du ikke en gang visste fantes. Ting til hjemmet ditt, kontoret ditt, festene dine, barna dine, kjøkkenet ditt og mye, mye mer. De er stilrene og fargestrålende, praktiske og originale, og de fleste av dem har et dansk preg og humoristisk glimt i øyet. Det er denne kombinasjonen av finurlig og funksjonell dansk design og overkommelige priser som gjør oss til noe helt spesielt.

Vi gjør dansk design tilgjengelig

I vår innovasjons- og designavdeling i København leker vi med nye ideer og konsepter og designer de finurlige produktene våre. Det er ikke bare kundene våre som setter pris på dem: I 2015 fikk vår tekanne ”Tea Bird” prisene iF Design Award og Good Design Award. I januar 2016 vant vannflasken ”Hi Haj” iF Design Award, og i juni 2016 ble vår oppbevaringsserie til mat og drikke, ”Fold”, belønnet med Red Dot Award.

Kunst som får deg til å sperre opp øynene

Vi vil gjerne gi deg tilgang til kunst som pirrer fantasien. Derfor samarbeider vi med anerkjente internasjonale kunstnere. Våren 2016 introduserte vi for eksempel en serie sprø, fargeglade produkter som vi hadde utviklet sammen med den japanske kunstneren Misaki Kawai, og denne høsten er det design av den verdenskjente britiske kunstneren David Shrigley du finner i hyllene våre.

Fra Zebra til Tiger

Grunnleggeren vår, Lennart Lajboschitz, åpnet sin første familiedrevne butikk i 1995, på Islands Brygge i København. Der solgte vi restlagre, og alt kostet 10 kroner. Den første butikken het Zebra. Men da Lennart åpnet butikk nummer to, sa hans den gang åtte år gamle datter Rebecca: ”Vi har allerede en sebra, så da kan vi vel få en tiger.” Da endret han navnet til Tiger, som på dansk både betyr en stripete villkatt og en rund tikroning. 

Fra 1 til 700 butikker

I 2000 hadde vi åpnet 38 Tiger-butikker i Danmark. I 2001 kom den første Tiger-butikken utenfor Danmarks grenser, i Reykjavik på Island, i 2010 hadde Tiger 100 butikker i 10 land og i november 2011 åpnet TGR den første butikken i Norge på Arkaden i Oslo. I 2015 kunne Tiger-butikkene ønske mer enn 80 millioner kunder i Europa, USA og Japan velkommen, og på slutten av 2016 vil det være over 700 Tiger-butikker i 29 land.

Flying Tiger Copenhagen

I årenes løp har vårt fokus endret seg fra det billige til det unike, fra standardvarer til varer vi selv designer. I dag blir rundt halvparten av alle de tingene du kan finne i butikkene våre designet av oss selv i København. Det gjenspeiles også i det nye navnet vårt – Flying Tiger Copenhagen – og i den nye logoen.