10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Høst hos PM

PM Yttertøy

I denne høstens kolleksjon av ytterjakker finner du oversized, herre inspirerte kåper med kule snitt i en bred miks av materialer!

Ruter:
Ruter har regjert en stund i motebildet, men det er ingen grunn til å legge bort mønsteret ennå. Det er fortsatt en av de største trendene for høsten 2018, spesielt på ytterplagg! Det iøynefallende mønsteret er oftest å se på blazere og i ull kåper. I PM har vi flere varianter denne høsten. Både korte og lange, feminine og mere maskuline modeller i en mengde ulike rutede design.

Trenchcoat:
Vi blir aldri lei den klassiske og tidløse kåpen - den funker til absolutt alt. I år er trenchen oppdatert, noe som betyr at den
kommer i flere farger og fasonger. I PM har vi hele rangen; fra klassiske og lange utgaver i dus beige og konservativ mørk
marineblå til mere vågale varianter, med høye pelskanter på ermene og med gigantiske krager. Kronen på kolleksjonen er en kort variant i knall rød ull, med trendsikre detaljer som stor rød pelskrage (i fake fur) og med belte i livet.

Parkas:
Værvant. Vi bor i Norge, og er desto mer avhengige av klær som tåler både kulde og en regnskur - noe catwalken denne sesongen har tatt hensyn til. Om de ikke har hatt Norden i tankene, har de i alle fall tenkt praktisk. Det passer perfekt for våre kunder. Våre modeller er ikke 100% regntette, men de har kule detaljer. Match dem gjerne med et belte og høye støvler, eller sneakers - det gir mulighet til å se både elegant og raffinert ut, selv på den kaldere årstiden.

Fuskepels:
Fortsatt sterkt i trendbildet ser vi fuskepelsen, i alle regnbuens farger, mønstringer og i ulike dyrepels etterligninger. I PM har vi flere varianter av fuskepelsen denne høsten. Fra fashionista oversized modellen til mere moderate og varme utgaver - og dette til fornuftige priser.

Produktene kommer fortløpende i butikk fra uke 35 og utover i løpet av høsten/vinteren.

PM 3
PM 4
PM 5
PM 6
PM 7
PM 8
PM 9
PM 10
PM 11
PM 12

Publisert: 27.08.2018 13:50 Forfatter: Irene Hegg