10-21 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER

Dette bør du kjøpe på januarsalget

Publisert: 02.01.2018

Mange menn handler klær bare to ganger i året. Dette bør være den ene av dem.


Selv om en ny handleøkt kan virke litt slitsomt når det nettopp har vært jul, er januarsalget vel verdt et besøk. Det er ikke bare julevarer som skal ut av butikkene, og det finnes gode muligheter for å gjøre kupp på klassiske klær og tilbehør som kan tas i bruk allerede nå og brukes hele året. Dette bør du se etter:

 

Skjermbilde 2017-12-29 kl. 14.25.50

Mørk dress

Enten du foretrekker mørkeblå, sort eller grå, er en mørk, enkeltspent dress med klassisk snitt et nøkkelplagg i enhver herregarderobe. Mye av det butikkene ikke fikk solgt til julebordsesongen selges ofte til godt reduserte priser når salget starter.

 

Klassiske sko

Brogues, Oxford-sko, snøresko - kjært barn har mange navn. Et par ensfargete herresko i sort eller brunt med lisser og klassisk tupp er lekre og anvendelige året rundt.

 

Lyse skjorter

Ensfargete, stripete eller rutete herreskjorter i farger som hvitt og lyseblått er like fine til hverdags og fest. Gå for kvalitet og kjøp når det er salg - da får du allsidige helårsskjorter som du vil ha glede av lenge.

 

Ullgensere

Det er fortsatt lenge igjen av vinteren, men tynne strikkegensere er like deilige gjennom kjølige sommernetter som utenpå en skjorte vinterstid. Jordfarger, grått og blått går aldri av moten.