Princess

Åpningstider

I dag
Stengt
man–fre
10–21
lør
10–18
søn
Stengt

Boligtekstiler

Hos oss i Princess finner du interiørvarer til å friske opp i hjemmet ditt. Vi har et stort utvalg av dyner, puter, sengesett, gardiner, pynt, håndklær og produkter til barn. Vi har fokus på miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket. Vi har også en rekke produkter som er Svanemerket, Fairtrademerket og økologiske. VI KAN DUN Vår dundyner og dunputer i Drømmedun-kolleksjonen er Svanemerkede, sporbare, allergivennlige og norskproduserte. SOLSKJERMING Hos Princess kan du bestille innendørs solskjerming etter mål eller i faste bredder og lengder. Du kan velge mellom en rekke ulike materialer, løsninger og farger. Ta turen innom oss, så hjelper vi deg med solskjermingen som passer hos deg! BOOK TID MED OSS OG FÅ GRATIS EKSPERTHJELP Å velge gardiner eller solskjerming kan ta tid, og ofte dukker det opp en del avgjørelser underveis. Book tid hos en av våre medarbeidere, og få eksperthjelp! Vi kan hjelpe deg med spørsmål rundt fargevalg, materialer og oppheng. Timen er gratis, uforpliktende og vil foregå i butikk eller du kan velge digital time. Bestill time her VI KAN SY FOR DEG Vi har et stort utvalg av metervare, og vår systue som drives av Moving Mamas, hjelper deg gjerne med omsøm, søm av gardiner, spesielle detaljer og matchende tilbehør! Velkommen til en hyggelig handel hos Princess – vi gleder oss til å hjelpe deg.

Princess
Vi tar i mot gavekort fra senteret

Hjemme- og sportsartikler · 2 etasje


Aktive tilbud

Princess
Alle satengsengesett
Princess

50 %

Gjelder str. 140x200, 140x220 og 200x220 cm. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder ikke til barn. Gjelder i perioden 25.5–7.7.

Princess
Mys fleecepledd
Princess

2 for 99,-

Disse praktiske fleecepleddene er perfekte til piknik, sene sommerkvelder eller under tv-tittingen. Ikke minst er de lettstelte, og med 2 for 99,- kan du varme både deg selv og en god venn. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Kjøp her: https://w